Pilkington

Pilkington

Ruderep.dk samarbejder med glasproducenten Pilkington, hvis produkter er underlagt strenge kontroller og deres fremstillingsprocesser og produkter opfylder de strengeste kvalitetsstandarder, som angives af verdens førende producenter af motorkøretøjer.

Pilkington er verdens førende leverandør af glas til bilindustrien og den førende autorudegrossist i Danmark. Hver 4. rude, i alle nye biler fra hele verden, er en Pilkington rude. Pilkington sigter mod, at kunne levere et komplet udvalg af ruder til bilindustrien, over hele verden. I Danmark har Pilkington Automotive et dækkende autorude- og tilbehørsprogram til alle bilmodeller, der kører i Danmark.

Pilkington Automotive bruger en standardiseret skabelon til kontrol af originalt glas for at sikre, at rudens størrelse, form og omrids opfylder kundens krav. Det sikrer, at ruden passer perfekt, uden at der opstår et for stort mellemrum, som efterfølgende skal limes eller presses ind i åbningen, hvilket kan medføre revner, vindstøj, utætheder og skævhed eller adhæsionsproblemer. Denne sans for detaljen sikrer dig pålidelig kvalitet, som betyder sikkerhed og generelt lavere omkostninger.

 

Alle glasprodukter, der er forsynet med Pilkington-logoet, er altid certificerede med betegnelsen originalt udstyr og originale reservedele.

 

Stil krav til dine autoruder og dermed din sikkerhed….

- Vælg originalt glas… det gør verdens førende bilproducenter!

 

Læs mere om Pilkington her (link til brochure)

Find nærmeste værksted:

I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net